ДОМА

“Целта на нашата компанија е снабдување на нашите потрошувачи со високо квалитетни производи и услуги по барањата на растечкиот пазар.”

Предраг Милиќевиќ, Извршен директор


  • Посета во Севинч Макина, Анкара Турција - Пеперуткасти затварачи за ХЕЦ-те, ЕСМ Македонија, 2020