Објект во изградба

Птичја перспектива на нашата зграда во Мичурин маало, општина Аеродром. До сега, армирачко – бетонски работи си одвиваат добро и со стабилно темпо.

СТАНБЕНИ ОБЈЕКТИ

Спектартермо влегол на пазарот со станбена градба во 2005. Почнавме со едноставна класична коцкаста архитектура од два стана по кат типот на зграда, во општина Карпош – Влае. Со побарувачка на потрошачите, нашата компанија инвестираше повеќе фокус и ресурси во производство за енергетски ефикасни домови. 2017 – ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ ДОМОВИ Ул. Драгутин Аврамовски Гуте, бр. Read more…