РЕКЛАМАЦИЈА

Во склад со ISO 9001 и нашата потрошувачка политика, Спектартермо доо Скопје ви нуди можност за рекламација на нашите услуги и продадени и/или вградени материјали.

Со пополнување во електронската форма, ќе ве контактираме во најкус можен рок.

Ви благодариме на вашиот интерес.