ЗАСТАПНИШТВО

СПЕКТАРТЕРМО е ексклузивен застапник за македонскиот пазар: ЕЛКАБЕЛ БУЛГАРИЈА Елкабел е првата бугарска компанија која е специјализирана за производство на кабли и спроводници. Денес Елкабел е најголемиот кабелски производител во Бугарија ЛЕМИТРАФО БУЛГАРИЈА Леми-Трафо ЛМЦ Булгарија е компанија за производство на трансформатори, и трговија со електроматеријали.  “Спектартермо” е официјален застапник и промотер на нивната производна програма Read more…

КОМЕРЦИЈА

Ова страница е наменета за комерцијални потреби и е во изработка