Станбена зграда во општина Центар Скопје

Str. Hristo Smirnenski, No. 44, Municipality of Centar, Skopje, 2016

Ул. Христо Смирненски 44, Центар, Скопје
Станбена изградба во 2015-2016

Leave a Comment