Нови ISO 45001:2018

Од ноември 2019, Спектартермо е сертифициран со нов ИСО стандард во доменот на безбедност и здравје при работа – ISO 45001:2018. Горе наведениот ИСО стандард е наследник од поранешниот OHSAS 18001:2007 и е меѓународно признат од страна на ТУВ Норд Македонија, како дел од групацијата на ТУВ Норд, Германија. Користи од ISO 45001:2018 се: Намален Read more…

ЗАСТАПНИШТВО

СПЕКТАРТЕРМО е ексклузивен застапник за македонскиот пазар: ЕЛКАБЕЛ БУЛГАРИЈА Елкабел е првата бугарска компанија која е специјализирана за производство на кабли и спроводници. Денес Елкабел е најголемиот кабелски производител во Бугарија ЛЕМИТРАФО БУЛГАРИЈА Леми-Трафо ЛМЦ Булгарија е компанија за производство на трансформатори, и трговија со електроматеријали.  “Спектартермо” е официјален застапник и промотер на нивната производна програма Read more…