КОМЕРЦИЈА

Срж на нашите сите активности (од фаза на планирање, извршување, до надзор на тековни и минати проекти), лежи во комерцијален оддел на Спектартермо.


Нашиот тим е секогаш спремен да ви помогне во случај да ви треба информација околу цени за нашите продукти, услуги кои нудиме, и сл.

За директeн контакт, може да не побарате на нашиот телефон 02/ 26 60 43 или пишете му директно на главниот на оддел, гдин. Роберт Диковски, на: robert.dikovski@spektartermo.com.mk